Senteret sitt bannerbilde

Om oss

BYSTRANDA LEGESENTER

Er en fusjon av gamle Hellemyr legekontor,  Kristiansand kommunes flyktningelegepraksis, dr. Hans Kyllingstad solopraksis, og to selvstendige privatpraktiserende terapeuter. Vi åpnet i nye, moderne lokaler på Østre Strandgate-siden av Aquarama på Tangen 7. november 2013.

Fastlegehjemlene innehas av Ulrikke Røed-Fauske, Anne Furuborg, Hans Kyllingstad, Gunn Hege Durhuus og Holgeir Skjeie.

Våre helsesekretærer Ann Kristin Grønvik, Nina Svendsen og Gjertrud Boije har fulgt oss fra Hellemyr til Bystranda. Grethe-Lill Odderstøl -Nilsen og Signe Stålesen er ansatt etter oppstarten på Bystranda.

Vi er veiledningssenter for turnuslege.

Legesenteret driver klinisk rettet forskningsarbeid i samarbeid med Universitetet i Oslo, Avdeling for Allmennmedisin, Medisinske fakultet.

 

Vi har sjømannslege og petroleumslege, og innehar bred kompetanse på migrasjonsmedisin.

 har også kommunale bistillinger som helsestasjonslege, sykehjemslege og turnusveileder.

Vi har tilknyttet i kontorfellesskap fysioterapeut Tove Andersen og kiropraktor Kenneth Halvorsen. Dette tverrfaglige tilsnittet ønsker vi skal utgjøre en forskjell og berike både vårt interne fagmiljø, samt våre pasienter.

Vi ønsker gamle og nye pasienter hjertelig velkommen i Østre Strandgate 76A, og håper Bystranda legesenter vil kunne yte den gode og sikre service våre pasienter har bruk for, og som Fastlege forskriften krever.